Ontdek wat Barneveld voor jou
als student te bieden heeft

Dé plek om geld en studiepunten binnen te halen

Tijdens jouw studententijd moeten geld en studiepunten aan de lopende band binnen komen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk te leren. Dit alles kan in het veelzijdige Barneveldse bedrijfsleven. Zoek jij een uitdagende stage of bijbaan? Lees verder!

Kansrijke Barneveldse bedrijven zoeken jou

Barneveld biedt tal van uitdagende bijbanen en stages in allerlei sectoren. Bij grote en kleine bedrijven en nationaal of internationaal. In Barneveld vind jij het bedrijf waar jij impact kan maken.

Wist je dat...

Duizenden uitzendkrachten dagelijks door een Barnevelds bedrijf worden uitbetaald

80% Van de eieren wereldwijd zijn door Barneveldse robots verwerkt

Zonder Barneveldse software komen de vliegtuigen van Boeing niet de lucht in

Jouw schooltas wordt op een Barnevelds fietsrekje vervoerd

Melissa (20): 'Barneveld Tomorrow heeft mij echt geholpen aan een baantje dat bij mij past'

In deze bizarre tijd waarin ik online college had en dus alle tijd van de wereld had, was ik opzoek naar een bijbaan. Barneveld Tomorrow bracht mij in contact met Iwaarden. Drie maanden lang kan ik voor hun aan de slag met teksten schrijven voor de nieuwe website om zo mijn tijd op te vullen en natuurlijk ervaring op te doen. Een win-win situatie voor beide partijen. Barneveld Tomorrow heeft mij echt geholpen aan een baantje dat bij mij past!

Zo vind je jouw bijbaan of stage

Goed voorbereid je sollicitatie in

Een goede sollicitatie is enorm belangrijk om een stageplaats of bijbaan te vinden. Daarbij hoort een CV die opvalt voor jou toekomstige werk- of opdrachtgever. Om jou daarbij te helpen hebben wij een gratis download voor een CV format klaargezet. Klik op onderstaande knop en zorg voor een succesvolle sollicitatie!

Motivatiebrief PDF
Motivatiebrief Word
Curriculum Vitae PDF
Curriculum Vitae Word