Ontdek wat Barneveld voor jou
als student te bieden heeft

Dé plek om geld en studiepunten binnen te halen

Tijdens jouw studententijd moeten geld en studiepunten aan de lopende band binnen komen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk te leren. Dit alles kan in het veelzijdige Barneveldse bedrijfsleven. Zoek jij een uitdagende stage of bijbaan? Lees verder!

Kansrijke Barneveldse bedrijven zoeken jou

Barneveld biedt tal van uitdagende bijbanen en stages in allerlei sectoren. Bij grote en kleine bedrijven en nationaal of internationaal. In Barneveld vind jij het bedrijf waar jij impact kan maken.

Wist je dat...

Duizenden uitzendkrachten dagelijks door een Barnevelds bedrijf worden uitbetaald

80% Van de eieren wereldwijd zijn door Barneveldse robots verwerkt

Zonder Barneveldse software komen de vliegtuigen van Boeing niet de lucht in

Jouw schooltas wordt op een Barnevelds fietsrekje vervoerd

Gideon (19): 'Ik wilde graag meer uren maken, en dankzij BarneveldTomorrow was dat mogelijk!'

“Ik wilde graag meer uren maken, en tijdens mijn werk kreeg ik een vacature onder ogen bij Van Kommer Transport. Daar ben ik in januari begonnen als administratief medewerker. Ze werken daar sinds kort met een nieuw systeem, dat helemaal geënt is op de transportwereld. Alle gegevens en data, ook van de afgelopen jaren, moeten daarin worden ingevoerd. Een mooie klus om op te pakken en zo de kans te krijgen in een professionele werkomgeving ervaring op te doen.”

Zo vind je jouw bijbaan of stage

Goed voorbereid je sollicitatie in

Een goede sollicitatie is enorm belangrijk om een stageplaats of bijbaan te vinden. Daarbij hoort een CV die opvalt voor jou toekomstige werk- of opdrachtgever. Om jou daarbij te helpen hebben wij een gratis download voor een CV format klaargezet. Klik op onderstaande knop en zorg voor een succesvolle sollicitatie!

Motivatiebrief PDF
Motivatiebrief Word
Curriculum Vitae PDF
Curriculum Vitae Word