Over Barneveld Tomorrow

Het ontstaan van Barneveld Tomorrow

Barneveld is een van de meest ondernemende gemeentes van Nederland. De regio biedt veel mogelijkheden aan hoogopgeleide jongeren. Toch zijn er maar weinig jongeren die dit weten, waardoor zij naar de grote steden vertrekken. En dat is een gemiste kans, want de Barneveldse organisaties staan te springen om talent. Dit is de aanleiding geweest dat Barneveld Tomorrow is opgericht door het Barneveldse bedrijfsleven. Het operationeel team en het bestuur van Barneveld Tomorrow bestaat uit ondernemers en studenten.

Barneveld Tomorrow slaat een brug tussen studenten, starters, startups en bedrijven. Dit gebeurt onder andere door het helpen bij het vinden van bijbanen, stages, afstudeeropdrachten of startersfuncties bij bedrijven in Barneveld. Daarnaast ondersteunt Barneveld Tomorrow startups en scale-ups in hun ontwikkeling. Zij kunnen gebruik maken van kennis, netwerk en een gratis inspirerende werkplek.

Het team achter Barneveld Tomorrow

Gijs Eikelenboom

Voorzitter

Joop van Veelen

Managing Connector

Jaco Kuiper

Bestuurslid

Wicha Benus

Innovatiemakelaar

Camiel van Damme

Penningmeester

Gerard van Beek

BIK bestuur

Heleen Kleijer

Projectmanagement

Angela van Beek

Communicatie

Henco Schaap

Algemeen Bestuurslid

Financiering Barneveld Tomorrow

De organisatie bestaat uit een operationeel team, bestuur en Raad van Advies. Mensen uit de organisatie ontvangen een vergoeding, bestuursleden en de Raad van Advies zijn onbezoldigd. Barneveld Tomorrow draait verder op bijdragen van vrienden en overheden.

Wil jij je ook aansluiten bij Barneveld Tomorrow? We horen het graag!

Neem contact op