Ontdek wat Barneveld voor jou
als start-up te bieden heeft

Zin om te starten?

Wil jij de wereld van ondernemerschap ontdekken en geïnspireerd raken door ervaren ondernemers en daarbij de juiste vaardigheden leren? Dan ben je bij Barneveld Tomorrow aan het goede adres.

Rens (24): 'De kennis, ervaring en het netwerk van Barneveld Tomorrow is erg waardevol'

Rens de Roon is al ruim twee jaar mede-eigenaar van Smesh en al die tijd aangesloten bij Barneveld Tomorrow. Hij ervaart de verschillende voordelen van de betrokkenheid bij de organisatie. “Ik merk dat het ontzettend waardevol is om de beschikking te hebben over de kennis, ervaring en het netwerk van de organisatie. Ik loop regelmatig bij coaches binnen om van gedachten te wisselen. Zij doorgronden de situatie vlot en adviseren op een daadkrachtige manier. Dit helpt mij om snel de juiste besluiten te nemen.”

Dit is hoe het werkt

Wij helpen je verder

Barneveld Tomorrow helpt je verder in jouw ambitie. Door het aanbieden van huisvesting, coaching, een groot netwerk en startkapitaal is jouw kans op succes groter. Daarnaast kom je in een inspirerende omgeving terecht waar je dagelijks optrekt met andere start ups en bewezen ondernemers. Samen staan we achter jouw succes.

De sfeer proeven

Nieuwsgierig? Je bent meer dan welkom om een kijkje te nemen bij Barneveld Tomorrow. Ontdek het inspirerende start up kantoor en ga in gesprek met andere ondernemers. Nieuwsgierig? Klik dan op de contact knop om een afspraak te maken.

Neem contact op