Ontdek wat Barneveld voor jou
als start-up te bieden heeft

Zin om te starten?

Wil jij de wereld van ondernemerschap ontdekken en geïnspireerd raken door ervaren ondernemers en daarbij de juiste vaardigheden leren? Dan ben je bij Barneveld Tomorrow aan het goede adres.

Start-ups bij BarneveldTomorrow

Een van onze aanwezige start-ups is zadelkruknederland.nl. Het is een bedrijf dat een decennia geleden al gestart is door Dylan (de eigenaar) zijn vader. Zijn neef heeft de shop overgenomen en sinds kort werken ze samen aan de modernisering en verbetering aan de webshop. Samen verkopen ze krukken aan allerlei verschillende branches zoals kapperszaken, tandartsen en werkplaatsen.

De afgelopen tijd werd er een grote professiona-liseringsslag gemaakt en werd het nodige geïnvesteerd in de automatisering en vindbaarheid van de webshop. “De shop draaide voorheen op oude software en werkte verre van optimaal. Daarin zijn grote verbeteringen doorgevoerd. We hebben daarvoor de samenwerking gezocht met Clickwave, die ons helpt om met een goede SEO-strategie een online topspeler te worden. Clickwave is net als wij een Barneveldse start-up, en óók een bedrijf dat een werkplek heeft bij Barneveld Tomorrow. We zijn dus buren geworden. Maar ook met andere bedrijven op de bovenverdieping is er leuk contact. En dat blijkt toch leuker dan werken vanuit huis. Je zit allemaal min of meer in dezelfde hoek en dat geeft energie en inspiratie.”

Dit is hoe het werkt

Wij helpen je verder

Barneveld Tomorrow helpt je verder in jouw ambitie. Door het aanbieden van huisvesting, coaching, een groot netwerk en startkapitaal is jouw kans op succes groter. Daarnaast kom je in een inspirerende omgeving terecht waar je dagelijks optrekt met andere start ups en bewezen ondernemers. Samen staan we achter jouw succes.

De sfeer proeven

Nieuwsgierig? Je bent meer dan welkom om een kijkje te nemen bij Barneveld Tomorrow. Ontdek het inspirerende start up kantoor en ga in gesprek met andere ondernemers. Nieuwsgierig? Klik dan op de contact knop om een afspraak te maken.

Neem contact op