Ontdek wat Barneveld voor jou als carrièrestarter te bieden heeft

De kracht van het Barneveldse bedrijfsleven

Aan het oriënteren voor je eerste échte baan? Zoek niet verder. Barneveld biedt tal van uitdagende banen in allerlei sectoren. Bij grote en kleine bedrijven, met of zonder traineeship en nationaal of internationaal. In Barneveld vind jij het bedrijf waar jij impact kan maken. Meer weten? Lees verder!

Angela (24): 'Door Barneveld Tomorrow heb ik een stap buiten mijn eigen comfort zone gezet'

Afgelopen zomer heb ik mijn master Bedrijfskunde behaald. Na mijn studie wilde ik de tijd nemen om een uitdagende baan te vinden bij een organisatie die echt bij mij past. De pandemie maakte deze zoektocht niet makkelijk, maar Barneveld Tomorrow bracht mij in contact met Veenhuizen. Veenhuizen heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan als Servicemanager, een onwijs uitdagende functie waarin ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar de kansen in Barneveld?

Wist je dat...

Alle trappen in het 4 miljard euro kostende hoofdkantoor van Apple komen uit Barneveld

Zonder Barnevelds houvast zouden alle kroketten en bitterballen uit elkaar vallen

Miljoenen huishoudens halen hun energie uit Barneveldse windmolens

Sommige Barneveldse bedrijven hebben wel 70% van de wereldmarkt in handen

Voor je eerste baan solliciteren

Heb jij een bedrijf op het oog? Barneveld Tomorrow helpt jou met solliciteren. Doorloop de volgende vijf stappen om je carrière succesvol te starten. Twijfel je nog over een mogelijk bedrijf? Barneveld Tomorrow helpt je graag een keuze te maken. Neem dan contact met ons op.

Goed voorbereid je sollicitatie in

Een goede sollicitatie is enorm belangrijk om een stageplaats of bijbaan te vinden. Daarbij hoort een CV die opvalt voor jou toekomstige werk- of opdrachtgever. Om jou daarbij te helpen hebben wij een gratis download voor een CV format klaargezet. Klik op onderstaande knop en zorg voor een succesvolle sollicitatie!

Motivatiebrief PDF
Motivatiebrief Word
Curriculum Vitae PDF
Curriculum Vitae Word